tiistai 24. helmikuuta 2015

Tingo Maria


Vietettiin host-äidin kanssa viikonloppu kaupungissa nimeltä Tingo Maria. Se sijaitsee parintunnin ajomatkan päässä täältä Huanucosta ja se kuuluu selvaan eli viidakko alueeseen. Ei se ihan vielä ole sitä trooppisinta sademetsää, sillä vielä ollaan hieman liian korkealla, mutta todella hieno paikka kumminkin. Siellä me kierrettiin parhaimmat nähtävyydet ja käveltiin ympäriinsä. Lähdettiin sinne lauantai aamupäivänä ja tultiin maanantai aamuna takaisin. Sinne ajettiinn colectivolla, eli perjaatteessa otettiin taxi, johon tuli lisäksi pari tuntematonta ja matka maksoi 20solea per nuppi.(semmoset vajaa 6e) Olisihan se ollut hieman erilaita istua keskipenkillä noinkin pitkä matka täysin tuntemattomien välissä, mutta mun host-äiti piti huolta että mä pääsin etupenkille molemmilla matkoilla :D Tämä kiva myös siksi että takapenkillä ei ole hirveästi jalkatilaa ja tosiaan olen täällä pisimmästäpäästä.


Käytiin mm tälläsella altaalla, jonka vesi on suolasta.

 Löysin sieltä kuvattavia kavereita, alla kuva yhdestä :D






Suomihirvi viidakossa 





Seuraavat kuvat on otettu paikallisesta luonnonpuistosta, missä siistein juttu oli iso pöllöluola.






Luonnonpuiston jälkeen käytiin toisella altaalla. Tässä vedessä oli jotain mineraaleja, ja vedessä uiminen hyvin medikaalista. Osa ihmisistä myös levittivät pohjassa olevaa mutaa iholleen ja tämä kuulemma on todella hyvä iholle.


Sitten käytiin käärmetarhassa, jossa oli myös muitakin elukoita. Pääsin pitämään pikkuista käärmettä myös käsissä mutta valitettavasti en päässyt ottamaan isompaa luikertelijaa olalle, mitä saksalaistytöt olivat käyneet kokeilemassa toisaalla.



kroko vaavi


Tingo maria tunnetaan täällä Sleeping Beautyista. Kyseessä on vuoren muodostama ääriviiva, joka pienellä mielikuvituksella näyttää aivan nuukuvalta naiselta. Alla on kuva tästä nähtävyydestä. Seuraamalla vuoren ääriviivoja vasemmalta oikealle, voi nähdä ensin päälaen, sitten nenän ja huulet, jonka jälkeen seuraa muu kroppa, rinnat, maha ja jalat.
Sleeping Beauty and Tingo Maria

1 kommentti: